WordPress plugin ontwikkeling

/WordPress plugin ontwikkeling
WordPress plugin ontwikkeling

WordPress plugin ontwikkeling

Al vele jaren maken wij plugins voor WordPress kijk maar eens tussen onze cases voor een overzicht van simpele plugins zoals blockinator of juist hele complexe plugins. Vaak heeft een klant een specifieke optie nodig die niet standaard aanwezig is in WordPress of die nog niet bestaat als uitbreiding of plugin en dan maken wij een plugin die doet wat de klant wenst. Ook verzorgen wij WordPress ontwikkeling van diverse plugins die te vinden zijn in de WordPress plugin directory.

Informeer nu naar alle mogelijkheden

Ons team heeft jaren ervaring met ontwikkeling van plugins voor WordPress. Zowel commerciële plugins als plugins die wij maken voor ondersteuning van WordPress zelf. Neem contact op zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van alle mogelijkheden!

Informeer nu vrijblijvend naar de mogelijkheden

Onze werkwijze

1. WENSENLIJST

Samen met onze klant nemen we alle wensen en functionaliteit door zodat wij er zeker van zijn dat alle functionaliteit en wensen helder en duidelijk vastgelegd worden voor beide partijen.

2. ONTWERP

Ons team maakt een voorlopig ontwerp waarbij alle functies duidelijk gemaakt worden. Zowel werkwijze van de plugin als resultaat van de opties wordt aangegeven en aangepast waar nodig.

3. PROGRAMMEREN

De plugin wordt gemaakt en getest op functies en functionaliteit. De plugin wordt volgens de plugin richtlijnen van WordPress gemaakt en de structuur zoals assets wordt toegevoegd.

4. TESTEN

Ons team test de plugin uitvoerig, daarna laten we de klant het resultaat zien en gaan wij samen alle functies doornemen zodat beide partijen zeker weten dat de plugin werkt zoals verwacht.

5. OPLEVERING

Als de plugin wordt opgeleverd kunnen wij deze ook indienen in de WordPress plugin directory. In dat geval zorgen wij voor een plugin pagina in overleg met de klant.

Maken van WordPress plugins voor klanten

Linkbuilder plugin

Een van de plugins die we onze klanten aanbieden is de linkbuilder plugin, een plugin die gebruikt wordt voor search engine optimization en waarmee ze precies kunnen zien welke links er zijn aangevraagd, welke links zijn goedgekeurd, afgekeurd en nog niet actief zijn.

In de admin kunnen onze klanten bijhouden in welke landen de websites zijn gehost, welke ip ranges er bij de links horen en zijn er verschillende tools beschikbaar waarmee de links bijgehouden kunnen worden. Het script controleert verder op de gekozen interval of de links nog bestaan. Onze scripts die achter de schermen werken houden precies bij welke links verkeer sturen, welke DA, PA en welke trust flow en citation flow er bij de pagina’s horen waarop de links staan.

Op deze manier proberen we het voor onze klanten inzichtelijk te maken zodat ze live kunnen volgen wat de status is van de linkbuilding. Ook weten onze klanten door middel van onze plugin wat voor soort links er aangevraagd worden en waar hun verkeer vandaan komt.

Een WordPress plugin laten ontwikkelen

Klanten kiezen steeds vaker voor een open source platform  om hun website mee te maken. Een van de bekendste platformen waar we mee werken is WordPress. Een aantal belangrijke punten waardoor klanten kiezen voor wordpress is:

  • Functionaliteit, WordPress is veruit het beste online publishing platform.

  • Gemakkelijk aan te passen, met duizenden templates is er altijd wel 1 die te gebruiken is als basis voor de website.

  • Mobiel geoptimaliseerd, de meeste templates zijn standaard geoptimaliseerd voor gebruik met mobiele browsers.

  • Door middel van plugins uit te breiden met extra functionaliteit.

Het grote voordeel van WordPress is dat het gemakkelijk uit te breiden is door gebruik te maken van een plugin. Zo is het mogelijk om de ontbrekende functionaliteit toe te voegen zonder dat hiervoor enorme aanpassingen nodig zijn in de code. Eigenlijk kan alles wel toegevoegd worden als plugin. In een paar stappen zorgen we dat de plugin naar wens wordt gemaakt.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over het maken van een plugin? Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave.