Professionele responsive website laten maken

/Professionele responsive website laten maken
Professionele responsive website laten maken

Professionele responsive website laten maken | webdesign op maat of in WordPress

In 17 jaar hebben onze specialisten meer dan 1500 projecten gerealiseerd voor onze klanten

Een professionele responsive website laten maken voor een vaste prijs. Géén verborgen kosten voor hosting, backups of updates! Wij maken de mooiste website die is voorzien van de laatste nieuwe technieken en die voldoet aan de AVG regelgeving. Omdat wij alle kennis zelf in huis hebben op het gebied van webdesign, programmeren en online marketing kunnen onze klanten voor al hun wensen bij ons terecht. Vanaf het maken van de website tot het exploiteren kunnen wij u advies op maat geven. Klanten die een nieuwe website laten maken kiezen voor onze ervaren specialisten zodat ze zeker weten dat de nieuwe website voldoet aan alle eisen zoals een schone broncode, snelle response tijd, mobile first optimalisatie en responsive webdesign.

Ons pakket:

  • Responsive gebruiksvriendelijke website.

  • Een snelle website voorzien van caching.

  • SEO optimalisatie.

  • Afgestemd op uw online marketing campagnes

  • Implementatie van analytics en tracking.

  • Gebruiksvriendelijke CMS.

Webdesign

Enkele van onze werkzaamheden:

Vraag nu gratis een offerte aan

Sinds 2001 zijn wij werkzaam in de affiliate marketing waarbij wij over de jaren heel veel eigen projecten hebben gerealiseerd met als doel omzet te genereren. Sinds 2009 kregen wij steeds meer verzoeken van derden of het mogelijk was om projecten zoals webshops, websites en platformen te ontwerpen. Tegenwoordig maken we maandelijks diverse websites voor klanten en tevens ontwikkelen wij projecten voor eigen gebruik en klanten.

Een website wordt meestal gemaakt met een doel voor ogen. Soms maken we een webwinkel maar het kan ook een informatieve website zijn over een product of een organisatie. Maar voor elk project geld dat de bedoeling is om het bereik zo groot mogelijk te maken. Als klant is het belangrijk om te realiseren dat een goede website alleen geen garantie is voor succes.

Affiliate marketing is zeer dynamisch. Zodra er een nieuw kanaal beschikbaar is voor promotie moet je de strategie aanpassen om de concurrentie voor te blijven. Als affiliate moet je altijd maximale resultaten behalen om je doelen te halen. Daardoor zijn wij altijd genoodzaakt om op de hoogte te zijn van de laatste nieuwe ontwikkelingen en technieken. Onze klanten profiteren van onze kennis en kunnen gebruik maken van onze ervaring en zodoende zeker zijn dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken. Tenslotte als technieken zich voor ons bewezen hebben om omzet te kunnen genereren als affiliate dan zullen deze zeker werken voor uw website of webwinkel.

Een paar voorbeelden van recente websites:

Website Jo Netten Metaal
Witte-administratie
Stainlessfirm.nl
kortingscodes
Fietsenwinkeltje

Website laten maken

Als je als bedrijf of particulier een nieuwe website nodig hebt is de vraag al snel, wat moet ik doen om een website online te krijgen. Daarom geven we hier wat tips en informatie.

Een website heeft een eigen adres op het internet. Dus als je gevonden wilt worden door klanten, bezoekers of mensen die zoeken naar een product, service of informatie dan hoort daar een eigen adres bij. Je website kan dan opgeroepen worden door naar je internet adres te gaan. Bijvoorbeeld http://imgood.nl. Iedereen die een eigen website wil maken of wil laten maken heeft ook een eigen domein nodig. Een domein kun je registreren op je eigen naam of op de naam van het bedrijf.

IMGood bied haar klanten de mogelijkheid om de website te registreren, configureren en te beheren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een domeinnaam te registreren, configureren en beheren. Wij adviseren onze klanten wel altijd om rekening te houden met de mogelijkheden die een registrar bied zoals: kun je zelf je dns beheren, kun je gemakkelijk ondersteuning krijgen bij vragen, zijn de registratiekosten niet te hoog, etc. Een aantal partijen die erg goed zijn in onze ogen: Transip en Hostnet voor de .nl domeinen. Het is wel altijd even belangrijk om prijs te vergelijken want vaak zijn er aanbiedingen en acties voor het eerste jaar maar betaal je het tweede jaar meer.

Nadat je de domeinnaam geregistreerd hebt moet de website gemaakt worden. De domeinnaam die is geregistreerd moet nu via je registrar doorgezet worden naar een server waarop de inhoud van de website komt te staan. Het is nu dus nodig om ergens een plekje te reserveren waar de inhoud van je website komt te staan.

Hosting is er in alle soorten en vormen maar het komt er in hoofdlijnen op neer dat er 2 soorten paketten te koop zijn: gedeelde hosting (shared hosting: hierbij deel je met heel veel andere mensen een server) of een eigen server (dedicated hosting: de server is alleen van jezelf en niemand anders). De omvang van het hosting pakket (schijfruimte en bandbreedte) is afhankelijk van het ontwerp en strategie van je website.

Klanten van IMGood betalen niets voor hosting, ze worden bij het maken van de website automatisch op een van onze dedicated servers geplaatst waarbij wij zorgen voor updates, beveiliging en backups.

Nadat de domeinnaam is geregistreerd en de hosting is geactiveerd en geconfigureerd is het tijd om een ontwerp te maken voor de website (het webdesign). Elke website is weer anders en wordt gemaakt met een specifiek doel voor ogen. Bij het ontwerp van de website wordt er dan ook goed gekeken naar de zaken die belangrijk zijn voor de structuur en opmaak zoals: wat is het doel van de website, is de website bedoelt voor het geven van informatie, worden er op de website artikelen verkocht, is de website bedoelt voor het genereren van leads, etc. Verder kijken we naar de te gebruiken kleuren: moet de website de kleuren van de huisstijl overnemen of zijn er andere opties waar we rekening mee moeten houden. Welke subpagina’s moeten er gemaakt worden, wat voor programmeer werk is er nodig, moet de website gemaakt worden met een cms of is het de bedoeling dat het eenvoudige pagina’s worden die laten niet meer aangepast moeten worden. IMGood adviseert en begeleid in dit stadium met tips en voorbeelden zodat er een ontwerp gemaakt wordt wat voldoet aan alle wensen.

Het is zeer belangrijk dat de website geschikt is voor mobiele browsers. Bij het webdesign wordt rekening gehouden met de manier waarop de website moet werken en welke informatie de bezoeker ziet als de website wordt opgeroepen met een mobiele telefoon, een tablet of op een desktop. Meestal wordt er gekozen voor een responsive website. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van een responsive webdesign dan zal de website probleemloos verschalen als de afmetingen van het scherm veranderen of als het venster van de browser kleiner of groter gemaakt wordt. Soms wordt er echter gekozen voor een aparte mobiele website. We detecteren dan met welk apparaat er verbinding gemaakt wordt met de website en redirecten de mobiele apparaten door naar een andere versie. Deze versie is meestal gestript van zware code en voorzien van informatie die speciaal is geoptimaliseerd voor mobiel.

Er zijn verschillende opties voor het maken van een nieuwe website. Zo kan er gebruik gemaakt worden van een open source CMS zoals WordPress of er kan een website gemaakt worden in html, php en css. Het verschil zit eigenlijk in de basis. Een open source CMS is standaard voorzien van vele opties en functies. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een enorme plugin directory waar heel veel plugins te vinden zijn. Hiermee kan de website snel en gemakkelijk uitgebreid worden met nieuwe functionaliteit. Ook zijn er heel veel verschillende templates beschikbaar zodat de buitenkant van de website snel gemaakt kan worden.

De ontwikkelaars van IMGood kunnen echter alles maken. Doordat wij actief meewerken aan de ontwikkeling van een aantal open source software paketten kunnen wij ook gemakkelijk aanpassingen doorvoeren voor onze klanten.

Na het bouwen van de website is de tijd gekomen om de website onder aandacht te brengen van doelgroep. Door pagina’s te optimaliseren en kwaliteit van de inhoud te vergroten. Door het toepassen van zoekmachine optimalisatie worden de gemaakte pagina’s van de nieuwe website geoptimaliseerd voor de doelgroep van de website.