Zoekmachine optimalisatie

/Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie

Search engine optimization (SEO) | zoekmachine optimalisatie

Search Engine optimization (SEO) ofwel zoekmachine optimalisatie zorgt voor betere posities in de zoekmachines. Ons team heeft 16 jaar ervaring met  SEO, SEA en social media marketing. Al 16 jaar genereren wij omzet met affiliate marketing op onze eigen websites. Door onze specifieke kennis kregen we steeds vaker het verzoek om ook derden te helpen omzet te genereren. Sinds 2009 delen we onze kennis met onze klanten en passen we onze kennis toe om te zorgen dat onze klanten beter vindbaar zijn op het internet. Door een effectieve online marketing strategie te bepalen gecombineerd met optimalisatie weten we meer omzet te genereren en zorgen we dat onze klanten meer leads en bezoekers ontvangen op hun websites en webshops.

Onze klanten profiteren van onze specifieke kennis waarmee wij al 16 jaar succesvol omzet genereren op onze eigen websites!

Onze werkwijze

De laatste jaren wordt het lastiger en lastiger om bovenaan in de zoekresultaten te komen. Dit komt omdat de zoekmachines steeds meer voorwaarden stellen om er zo voor te zorgen dat alleen relevante pagina’s te zien zijn. Kwaliteit, linkprofiel, social media marketing, een responsive webdesign werkt allemaal mee om op een prominente plaats getoond te worden. Gelukkig heeft ons team 16 jaar ervaring en weten we precies wat we moeten doen om met een webpagina op een prominente plaats in de zoekmachines weergegeven te worden.

SEO

De structuur van de website optimaliseren.

Website optimalisatie

Ons team analyseert de website en zorgt voor een optimale structuur.

Content marketing

De kwaliteit van de website verbeteren.

Verbeteren kwaliteit

Door de inhoud te verbeteren en te optimaliseren voor de keywords.

Linkbuilding

Zoeken naar manieren om links uit te wisselen.

Optimaal linkprofiel

Analyse van concurrentie en zorgen voor de juiste links voor een optimaal linkprofiel.

Analyseren

Analyseren en conversie optimalisatie.

Analyseren en optimaliseren

Analyseren en optimaliseren van inhoud, pagina’s en linkprofiel voor maximale conversie!

Wat is SEO?

Gratis verkeer uit Google, Bing, etc. krijg je als mensen zoeken naar een onderwerp en je website wordt weergegeven in de top 10 resultaten voor dat onderwerp. Dit kun je beïnvloeden door SEO ofwel Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Wij optimaliseren uw pagina’ s en inhoud zodat deze beter gevonden wordt en beter geïndexeerd wordt door de zoekmachines.

Omdat elke situatie anders is en geen website of onderwerp hetzelfde, is het belangrijk dat er serieus gekeken wordt naar alle aspecten van de online marketing. Soms is het gewoon niet mogelijk om via organische (gratis) resultaten op een prominente plaats te worden weergegeven. Dan is de oplossing om andere online marketing activiteiten in te zetten zoals bijvoorbeeld social media marketing en SEA. Dit lijkt vaak moeilijk maar de SEA en social media uitbesteden is vaak een oplossing voor dit probleem.

Neem contact op zodat ons team vrijblijvend kan inventariseren welke strategie het beste gaat werken.

NEEM CONTACT OP VOOR EEN QUOTE