Social media uitbesteden

/Social media uitbesteden
Social media uitbesteden

Uitbesteden social media

Social media uitbesteden? Dan bent u bij ons op de juiste plaats! Ons team staat klaar om u te helpen bij het onderhouden, laten groeien en meten van uw bereik!

Onze klanten profiteren van onze specifieke kennis waarmee wij al 16 jaar succesvol omzet genereren op onze eigen websites!

Als bedrijf hoor je er tegenwoordig eigenlijk niet meer bij als je geen facebook pagina, facebook messenger, twitteraccount en Whatsapp account hebt waar klanten interactie kunnen hebben met een medewerker om hun vragen en/of opmerkingen te plaatsen. Klanten willen tegenwoordig op de hoogte gehouden worden van nieuws, acties en actuele gebeurtenissen. Als er klachten zijn dan willen klanten de mogelijkheid hebben om zo snel mogelijk contact met de klantenservice te hebben.

Maar het bijhouden van profielen op sociale netwerken kost heel veel tijd en mankracht en als je er eenmaal mee start kun je er eigenlijk niet meer mee stoppen. Die tijd stoppen bedrijven meestal liever in andere activiteiten. Daarom is uitbesteden voor steeds meer bedrijven de beste oplossing. Je social media profielen worden dan beheerd door specialisten die ervoor zorgen dat doelen van je online marketing strategie worden gehaald en die alle social media activiteiten op de juiste wijze monitoren.

Een social media specialist weet uit ervaring bijvoorbeeld wat de lengte is voor een introtekst, hoe de ideale tweet er uitziet, wat de beste terminologie is en hoe vaak en wat voor afbeeldingen er gepost moeten worden. Het is bijvoorbeeld als bedrijf zeer belangrijk dat je volgers zich kunnen identificeren met de geplaatste informatie. Zo moet de geplaatste informatie overeenkomen met de tone of voice waarin je bedrijf normaal communiceert met de doelgroep!

Voordelen uitbesteden social media

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van de social media?

Het geheel (of gedeeltelijk) uitbesteden van je social media kost geld, maar gelukkig zijn er wel een heleboel voordelen!

  • Geen personeel nodig voor het bijhouden van social media.

  • Heldere doelgroepbepaling.

  • Vorm geven aan online marketing strategie.

  • Snelle reactie op commentaar.

  • Actief werken aan groei van het bereik.

Waarom kiezen voor IMGood?

Opzetten en onderhouden van social media profielen vraagt om actieve analyse van de activiteiten, meten van conversies en uitwerken van een effectieve social media marketing strategie. Implementeren van de Facebook pixel, Twitter conversion tracking, configureren van analytics met opzetten van filters voor het analyseren en monitoren van je activiteiten horen daar allemaal bij. Content marketing en een responsive website laten ontwikkelen zijn onderdeel van deze strategie.

Meestal is de social media marketing een onderdeel van je online marketing activiteiten. Het is een symbiose van verschillende online marketing activiteiten Zoals Content marketing, SEO, affiliate marketing etc.

Ons team heeft vele jaren ervaring in online marketing en wij kunnen u helpen bij het realiseren van een effectieve online marketing strategie. Graag informeren wij u vrijblijvend naar de mogelijkheden!

INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE MOGELIJKHEDEN