Website bestellen

/Website bestellen
Website bestellen

Bestel nu een nieuwe professionele website + CMS + SEO

Een professionele responsive website laten maken voor een éénmalig bedrag en géén maandelijkse hosting kosten zoals bij onze concurrenten! Lees alles over het maken van uw nieuwe website en de vele functies die standaard in de door ons gemaakte websites aanwezig zijn! Na de bestelling wordt er meteen contact met u opgenomen om het ontwerp en de gewenste functionaliteit te bespreken. De opgeleverde website is inclusief hosting en backups*

Professionele website

 • Professionele website + CMS + SEO + hosting + backups

  1. WENSENLIJST

  Samen met u wordt functionaliteit en wensen vastgelegd zodat het voor beide partijen helder en duidelijk is wat verwacht wordt van het eindresultaat.

  2. ONTWERP

  Ons team maakt een voorlopig ontwerp dat wordt beoordeeld door de opdrachtgever. Hierbij wordt alle functionaliteit besproken.

  3. PROGRAMMEREN

  De website wordt gemaakt en getest op functies en functionaliteit. De website wordt responsive gemaakt zodat deze op alle media werkt!

  4. TESTEN

  Ons team test de website uitvoerig, daarna laten we de opdrachtgever het resultaat zien en gaan wij samen alle functies doornemen zodat beide partijen zeker weten dat de website werkt zoals verwacht.

  5. OPLEVERING

  Als de website wordt opgeleverd nemen wij alle functies door met de opdrachtgever zodat het duidelijk is hoe alles werkt.

  *Ons standaard hosting pakket is gebaseerd op fair use policy. Klanten die enorme hoeveelheden bandbreedte gebruiken kunnen een upgrade kopen.