Witte administratie

/Witte administratie
Witte administratie
Witte administratie

Witte Administratie is een administratiekantoor, voornamelijk gericht op kleine ondernemingen zonder personeel met als werkgebied Zeeuws-Vlaanderen . Zaken als administratie, tussentijdse cijfers, jaarrekeningen (balans & verlies- en winst) zijn gangbare werkzaamheden. Tevens kun je er terecht voor alle soorten aangiften zoals inkomstenbelasting en omzetbelasting.

Het wensenpakket voor de website:

  • Gemakkelijk zelf bij te werken.

  • Duidelijke navigatie.

  • Eenvoudig contact opnemen via formulier.

  • Geconfigureerd voor adwords en facebook ads etc.

  • SEM, SEO en SEA geoptimaliseerd.

  • Mobiel vriendelijk

Het resultaat

Contact Witte administratie
Tarievenlijst Witte administratie
Nieuws Witte administratie
Diensten Witte administratie

De website van Witte administratie is voorzien van de laatste nieuwe technieken waarbij speciaal is rekening gehouden met de Google mobile first richtlijn. Websites worden tegenwoordig beoordeeld door Google op de mobiele versie en daarom is het erg belangrijk dat de optimalisatie van de mobiele versie van de website in orde is.

Vanuit het beheers gedeelte kunnen alle pagina’s eenvoudig aangepast worden. De website is tevens voorzien van de benodigde code om bij te houden hoeveel bezoekers hun weg naar de site vinden. Tevens is de conversie tracking toegevoegd voor de gewenste SEA kanalen zodat er precies gezien kan worden welke klikken leads opleveren. Hierdoor kunnen effectieve campagnes opgestart worden waarbij duidelijk is waar potentiĆ«le klanten vandaan komen.