Stainless Firm

/Stainless Firm
Stainless Firm

Webshop voor Stainlessfirm

Stainlessfirm

We hebben een nieuwe webshop voor Stainlessfirm.nl gemaakt, één van de grootste RVS webwinkels in de Benelux. Bij Stainlessfirm kun je alles kopen op het gebied van RVS, van schroefjes tot RVS buizen van 6m. Stainlessfirm verkoopt in verschillende landen hun materialen.

De opdracht

  • Webwinkel met gebruiksvriendelijke navigatie.

  • Aansluiting bij de Rabobank.

  • Zelf alle producten kunnen beheren vanuit een admin.

  • Verzendmodule voor gewicht, aantal en verschillende landen.

  • Mobiel vriendelijk.

Het resultaat

Stainlessfirm producten
Stainlessfirm productpagina
Stainlessfirm contact

De nieuwe website voor Stainlessfirm.nl zit boordevol functionaliteit. Zo kunnen klanten op verschillende manieren eenvoudig de gewenste artikelen vinden en met 1 druk op de knop toevoegen aan hun winkelwagen. Daarna kunnen klanten eenvoudig en snel afrekenen. Na het afrekenen ontvangt de klant een bevestiging van hun bestelling met een factuur in pdf formaat. De klanten worden toegevoegd aan een klantengroep afhankelijk van de bestellingen. Per klantengroep worden er verschillende tarieven en kortingen berekend. Ook wordt er gewerkt met kortingscodes en een wekelijkse nieuwsbrief.

Omdat er heel veel verschillende producten verzonden worden worden er ook verschillende tarieven berekend voor verzendkosten. Klanten betalen minder voor hun verzendkosten als het in een pakketje kan worden verzonden dan buizen die per vrachtwagen afgeleverd moeten worden. Ook hebben we de verzendmodule zo gemaakt dat er per land verschillende verzendtarieven berekend kunnen worden.

De btw wordt berekend door te bepalen of een klant particulier of zakelijk besteld en vanuit welk land er besteld wordt.

In de beheer module kan de eigenaar eenvoudig alle bestellingen terugvinden. Zo is het eenvoudig om per klant transactie gegevens te bekijken en per klant kan er dan ook een apart tarief berekend worden voor korting etc.

De eigenaar kan in de beheer module alle aspecten van de website aanpassen en veranderen. Zo is het zeer eenvoudig om prijzen aan te passen, artikelen toe te voegen of te wijzigen en overzichten te genereren van omzet, btw etc. Ook is het eenvoudig om te achterhalen welke productne beter verkopen zodat daar meer reclame voor gemaakt kan worden.

Er is een koppeling gemaakt voor conversie analyse voor SEA en er wordt dagelijks een feed gemaakt die wordt aangeboden aan Google shopping voor een actuele catalogus in de Google index. natuurlijk is er ook een xml feed aanwezig die dagelijks zorgt dat de producten de juiste prijs weergeven in Google en gemakkelijk geïndexeerd kunnen worden door de zoekmachines.