Jo Netten Metaal

/Jo Netten Metaal
Jo Netten Metaal

Website van Jo Netten Metaal

Website Jo Netten Metaal

Jo Netten ijzer & metaalrecycling koopt en verkoopt ferro en non-ferro schroot van bedrijven en particulieren. Het ingezamelde schroot, oud ijzer en metaal wordt eerst gesorteerd naar de verschillende kwaliteiten en daarna gebruikt als grondstof voor de nationale en internationale ijzer- en metaalindustrie.

De opdracht

  • Webdesign in de kleuren van het bedrijf.

  • Contact pagina met formulier en routebeschrijving.

  • Gebruiksvriendelijke navigatie.

  • Gemakkelijk zelf te onderhouden.

  • Mobiel vriendelijk.

Het resultaat

Contact Jo Netten metaal
Over ons Jo Netten metaal
Gallerij Jo Netten Metaal
Containerservice Jo netten metaal

Het eindresultaat is een website waarbij de gewenste informatie duidelijk en snel te vinden is door klanten. De website werkt op zowel mobiele browsers als ook op de desktop versie. Door gebruik te maken van veel eigen materiaal kunnen klanten een indruk krijgen wat er allemaal mogelijk is. Door gebruik te maken van het contactformulier kunnen bezoekers een bericht achterlaten. Door onze plugin te gebruiken is het heel makkelijk om zoekmachine optimalisatie toe te passen op de inhoud en nieuwe teksten van de website.

Door in te loggen in het beheer gedeelte is het gemakkelijk om de inhoud van de pagina’s zelf aan te passen en elementen toe te voegen of te verwijderen. Ook is het erg eenvoudig om pagina’s aan te passen, nieuwe pagina’s toe te voegen en de inhoud van de website aan te passen.